UKK

Miten tiedän, onko mökki vielä vapaana?

Kotisivuilla olevat varauskalenterit ovat reaaliaikaisia. Myös Nettimökin sivuilta löytyy varauskalenteri, jossa saattaa olla pieni viive varauksissa. 

Miten voin varata mökin?

Varaus onnistuu kotisivujemme kautta yhteydenottolomakkeen avulla (jokaisen mökin kohdalla on oma lomake), laittamalla tekstiviestiä tai whatsappia, soittamalla, Nettimökin kautta tai Tori.fi -sivuston kautta. Vahvistamme varauksesi aina sähköpostitse.

Mitä tapahtuu varauksen jälkeen?

Varauksen jälkeen vahvistamme varauksen sähköpostilla, jossa on tarkemmat maksuohjeet ja lisäohjeet. Ajo-ohjeet ym. tarpeelliset infot lähetetään noin viikkoa ennen varauksen alkamisajankohtaa sähköpostilla.

Miten saan mökin avaimet?

Kaikilla mökeillämme on käytössä avainboksi, josta saa koodilla avaimen eli omatoiminen saapuminen onnistuu helposti. Mikäli olemme sopineet tapaamisen mökille, niin silloin saatte avaimen meiltä ja avaimen palautus on yleensä avainboksiin lähtiessä.

Miten maksan varaukseni? Paljonko on varausmaksu?

Varausvahvistuksen jälkeen lähetämme sähköpostilla maksutiedot. Mikäli varaukseen on aikaa max viikko, tulee koko varaus maksaa kerralla heti. Jos varaukseen on pidempi aika, niin varausmaksu maksetaan heti ja loppusumma sovitusti paria viikkoa ennen tilille tai etukäteen sovittaessa paikan päällä käteisellä. Paikan päällä maksaminen tulee aina sopia erikseen etukäteen. Varausmaksu on yleensä 40-80€ (riippuen varauksen kokonaissummasta). 

Mitä maksutapoja löytyy? Voinko maksaa varauksen paikan päällä?

Varausmaksu tulee maksaa AINA etukäteen tilille. Loppusumma voidaan maksaa paikan päällä käteisellä, jos niin etukäteen sovitaan. Aina se ei valitettavasti aikataulullisista syistä onnistu. Maksutapoja ovat pankkimaksu tilille tai Mobilepay tai sovittaessa käteinen. 

Tuloaika mökille? Entä lähtöaika?

Viikonloppuvarauksissa perjantaisin tuloaika on yleensä klo 16.00 ja lähtöaika sunnuntaina klo 14 mennessä. Viikkovarauksissa maanantaisin tuloaika on klo 12.00 ja lähtöaika sunnuntaina klo 12.00 Arkiviikkovarauksissa tuloaika on maanantaisin klo 12.00 ja lähtöaika torstaisin klo 14.00. Tarpeen tullen tulo- ja lähtöajoissa on joustovaraa tai niitä voidaan muokata sopivimmiksi, mutta niistä tulee aina sopia etukäteen.

Mitä jos tulee jokin este tai joudun perumaan varauksen? Mitä jos korona iskee? 

Vuokrausehtoihin kannattaa tutustua kotisivuillamme. Suora linkki vuokrausehtoihin löytyy tästä. Koronan vuoksi emme palauta varausmaksua, mutta sovittaessa varausta on mahdollista siirtää ilman kuluja. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista kaikissa tilanteissa.

Mitä tarvitsen mukaan mökille?

Mökeiltä löytyvät peitot ja tyynyt, perusastiat ruoanlaittoa ja ruokailua varten ja aloituspakkaukset wc-paperia ja talouspaperia. Sähkö ja vesi kuuluvat vuokrahintaan ja samoin polttopuut normaalilla kulutuksella. 

Talvisin mökeissä on peruslämpö päällä eli mökille tullessa kannattaa säätää patterit kovemmalle samalla, kun alkaa touhuamaan muita askareita.

Voiko loppusiivouksen hoitaa itse ja tuoda omat vuodevaatteet ja pyyhkeet?

Omat vuodevaatteet ja pyyhkeet voi tuoda itse tai ostaa lisämaksusta meiltä (hinta 10€/henkilö). Loppusiivouksen voi myös hoitaa itse tai ostaa lisämaksusta meiltä (hinta 70€). Siivousvälineet löytyvät mökiltä valmiina. 

Jos hoidat loppusiivouksen itse, niin kiinnitäthän huomiota siihen, että mökki on samassa kunnossa lähtiessä kuin tullessa mökille. Jos loppusiivous on laiminlyöty, niin siitä seuraa automaattisesti kaksinkertainen loppusiivouslasku (140€)!

Kuuluuko paljun käyttö hintaan? Onko palju täytetty valmiiksi? Miten palju täytetään?

Paljun vapaa käyttö kuuluu aina hintaan. Palju on tyhjä ja pesty edellisten vieraiden jäljiltä. Emme kierrätä samaa vettä vierailla eli jokainen vieras täyttää paljun itse. Palju täytetään aina letkulla (letkun pituudet vaihtelevat eri mökeillä riippuen vesipisteestä).

Kauanko paljun täyttäminen kestää? Entä paljun lämmitys? Pitääkö vesi vaihtaa joka päivä?

Paljun täyttö riippuu  mökistä ja vesilähteen paineesta. Nopeimmalla mökillä palju täyttyy noin puolessa tunnissa ja toisessa mökissä kestää reilun tunnin. Keskiarvo olisi ehkä noin tunti. Paljun lämmitys kestää keskimäärin noin 3-4h (riippuu kuinka ahkerasti laittaa puita, ulkolämpötilasta, kuinka lämpimäksi haluaa veden jne.). Vesi kestää omassa käytössä muutaman päivän. Yöksi kannattaa laittaa kansi kiinni, niin ei mene roskia veteen. Vettä ei tarvitse vaihtaa joka päivä. 

Ovatko lemmikit tervetulleita mökille?

Sisäsiistit lemmikit ovat tervetulleita mökeillemme. Lemmikkimaksu on 10€ riippumatta lemmikkien lukumäärästä. Häkissä olevasta lemmikistä ei mene lisämaksua. Ilmoitathan aina lemmikistä varauksen yhteydessä.

Onko mökillä grilliä?

Kyllä, kaikilta mökeiltä löytyy grilli. Katso tarkemmin kyseisen mökin tiedoista. Sytytysneste ja hiilet eivät sisälly vuokrahintaan, mutta kaasu sisältyy. 

Mitä varusteita mökiltä löytyy?

Jokaisen mökiltä kohdalta löytyy tietoa kyseisen mökin varustetasosta. Mökit ovat erilaisia, joten kannattaa ensin tutustua mökin omiin sivuihin, jos vastaukset löytyisivät sieltä. 

Kaikilta mökeiltä löytyvät TV ja playstation 3 sekä erilainen valikoima elokuvia ja pelejä. 

Mitä loppusiivoukseen kuuluu?

Loppusiivouslista löytyy jokaisen mökin ohjekirjasta. Lähtökohta on se, että mökki on samassa kunnossa lähtiessä kuin tullessa. Paljun pesuun tulee kiinnittää erityistä huomiota. Sitä varten on jokaisessa mökissä pesuainetta ja paljun pesua varten erityinen pesukinnas. Paljua ei saa pestä kovalla harjalla tms. Jos loppusiivous on tekemättä tai tehty puutteellisesti, niin siitä seuraa kaksinkertainen loppusiivouslasku (140€). 

Jos sinulla ei ole aikaa tehdä loppusiivousta kunnolla, niin varaathan loppusiivouksen etukäteen meiltä ja voit nauttia lomastasi rauhassa. :) 

Mitä jos mökillä tulee ongelmia tai kysyttävää?

Kannattaa ensin tutustua mökin ohjekansioon, jos vastaus löytyisi sieltä. Tai laita meille sähköpostia, tekstaria, whatsappia tai soita. Jos emme vastaa puheluun heti, niin laita asiasi viestillä, niin otamme yhteyttä niin pian kuin mahdollista.  

Tuliko mieleesi muita kysymyksiä? Kysy ihmeessä - vastaamme mielellämme!